Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Нова българска екшън комедия „Кецове“ тръгва по кината след края на лятото

отпечатай новината

20.06.2011 10:40 | Видян 2857 пъти | Гласували 1

Нова българска екшън комедия „Кецове“ тръгва по кината след края на лятото

В началото на лятото шестима младeжи бягат от баналното си ежедневие, свързано със семейството, любовта, парите и амбициите... Те искат да се махнат от агресията на града, който «различните» са превзели. А спасението е морският бряг, където намират свободата си. Един девствен залив ги събира, сближава и преоткрива за тях надеждата. Но дали бягството от агресията и града всъщност е възможно…?

Сценарият на „Кецове“ е написан по действителен случай, като много малка част от характерите и сюжета във филма се отклоняват от реалността. Прототипите на основните герои са шестима младежи, които днес са на възраст между 33 и 45 години.  Въпреки дистанцията на времето (15 години), съвременните млади хора между 20 и 30 години, имат същите търсения и отново могат да бъдат наречени „емигранти в собствената си страна“.

От беззащитни и разочаровани личности, героите във филма се превръщат в сплотено общество, наподобяващо праисторическо племе,  което оцелява благодарение на взаимната духовна подкрепа. Младежите постепенно откриват свобода и щастието си на морския бряг, прекарвайки времето в разговори, веселби и романтични забежки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !