Синът на най-богатия човек в Азия с...

Милиардерът Анант Амбани ще се ожени за дългогодишната...

Сутрин сякаш съм на 90 г и искам да...

Актьорът Джеръми Ренър премина през дълъг път на...

Азис се разплака в ефир и се обясни в любов на DESS

отпечатай новината

23.06.2011 13:30 | Видян 8483 пъти

Азис се разплака в ефир и се обясни в любов на DESS

Десислава бе гост на предаването „На кафе” и изненадата на Гала към гостенката й беше едно интервю с Азис. Астралните близнаци Десислава и Азис винаги са имали едно особено отношение един към друг. В един момент се карат, в друг - не могат един без друг.

„Караме се и понякога съм много лицемерен, но Деси е приятел – мечта! Творец, който те вдъхновява! Тя е най-добрата народна певица според мен!” – не спря да сипе комплименти костинбродския славей. Азис не сдържа сълзите си и изля много чувства в ефир – „Тя загуби доверие в мен, защото много лъжи съм казал по нейн адрес. Но тя много ми е помагала... Ужасно много я обичам и много от нещата съм ги научил от нея!” Това не остави равнодушна талантливата певица, която много се разчувства от думите на Азис - „Той е изключително музикална личност и много чувствителен!” Десислава поздрави приятеля си Азис с песен на Йовчо Караиванов пефректно изпълнена акапелно.

Десислава отново сподели новината за новия й псевдоним DESS. „Винаги нещо ме е дърпало към поп-а. С този псевдоним давам заявка за една сериозна кариера в поп музиката.” Зрителите на „На кафе” имаха възможност няколко пъти да видят клипа на DESS към песента “I like” и да се порадват на денс ритъма и красивите тела на певицата и топ моделът Мариян Кюрпанов. „Харесвам Мариян повече от 10 години. Беше една моя мечта да се снимам с него. За мен той е един от най-красивите мъже. Освен много красив е и изключително забавен” – сподели DESS.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !