Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Денислав пуска два ремикса на "Пук-пук-пука ти"

отпечатай новината

23.06.2011 15:20 | Видян 2689 пъти

Денислав пуска два ремикса на

След успеха на "Пук-пук-пука ти", Денислав изпълни обещанието си да зарадва всички с ремикс версия на парчето. Оригиналът доби голяма популярност в последните две седмици. Освен, че регистрира над 100 хиляди гледания за този период, "Пук-пук-пука ти" звучи и в доста дискотеки в столицата и страната, и безспорно има шанс да се превърне сред най-силните песни на лято 2011.

"В последно време е много актуална тенденция да се пускат песни в две версии. Останах приятно изненадан от реакцията на публиката след появата на "Пук-пук-пука ти" и затова с продуцентите ми от "Real enterprises" решихме да я изцедим докрай! Сега пускаме ДВА ремикса, а много скоро ще заснемем и клип. Важното е хората да се забавляват!", казва Денислав. Относно видеореализацията той не разкрива подробности, но споделя, че е наясно с концепцията. Изпълнителят обещава горещо и купонджийско видео, което напълно да отговаря на динамиката на парчето.

Единият ремикс на "Пук-пук-пука ти" е дело на гръцкия DJ Oskar-m. Другият е отново негово дело, но в тандем с колегата му DJ Argiris. Срещата им с Денислав била случайна. Негов познат го запознал с DJ Oskar-m, който сам проявил желание да върти парчето из клубовете в южната ни съседка и да му направи ремикс. Впоследствие и колегата му Argiris предложил услугите си за популяризирането на парчето.

Ремикс 1

Ремикс 2

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !