Международен мениджър за първи път...

За първи път в историята на телевизионния формат „Шеф...

Македонските българи бойкотират...

Защо Културен център "Иван Михайлов" в Битоля призова...

Глория посегна на бизнеса на Митко Пайнера

отпечатай новината

25.06.2011 09:00 | Видян 16761 пъти | Гласували 2

Глория посегна на бизнеса на Митко Пайнера

Фолкпримата Глория превърна гаража си в столичния квартал Павлово в звукозаписно студио и разгневи шефа си Митко Пайнера. 38-годишната дива се опитва да гепи бизнеса на шефа си Митко Пайнера след като кранчето й от концерти и участия почти пресъхна. При фолкпевицата вече са записвали колежките й Преслава и Галена:, както и новоизгрялата звезда Ани Хоанг.

Глория се принудила на тази крайна стъпка, тъй като напоследък почти не получавала покани за участия. Глезената звезда постоянно правила проблеми и разгневявала собствениците на заведения и те започнали да я отсвирват. Освен това чалготеките все повече залагат на младите изпълнителки с по-ниски хонорари.

Глория обаче е твърдо решена да брани своя новобогаташки стил на живот, гигантския си палат в Павлово и ежегодните си едномесечни  пластични „ваканцийки“, след които звездата се завръща видимо подобрена и подмладена. Отделно на нея чакат дъщеря й Симона и майка й Стефка.

Затова дамата оборудвала скъпо студио и започнала да прави дъмпинг на цените на Пайнер.  В студиото на Глория е записала последните си песни Татяна. Според запознати Глория правила сериозен дъмпинг на цените на Пайнера и така привличала колежките си. Димитровградският музикален диктатор не издържал да гледа как подчинената му нагло отмъква под носа му доходоносни записи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !