Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ваня Пенева е новата Мис България 2011

отпечатай новината

28.06.2011 10:20 | Видян 5046 пъти | Гласували 1

Ваня Пенева е новата Мис България 2011

Най-красивата българка за 2011 г. се казва Ваня Пенева. Тя получи най-голям брой гласове след вота на журито и на зрителите. Ваня е на 23 г. и е от града на розите – Казанлък. Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция. През 2007 г. Ваня Пенева става „Царица на Долината на розите”. Красавицата получи правото да представи страната ни на най-престижния международен конкурса за красота – „Мис Свят”. Тя грабна и голямата награда – чисто нов автомобил Киа Пиканто, който тази година за първи път ще остане притежание на победителката.

Първа нейна подгласничка стана Деница Стоянова от София. На трето място в тазгодишния конкурс „Мис България” се класира Олга Модева от Елин Пелин.
Фаворитката на зрителите Ваня Иванова, която събра най-голям брой зрителски гласове,  получи истински диамант като комплимент от продуцентска къща ! no frame media, осъществила конкурса „Мис България – Пътят към короната”.

Момичетата бяха оценявани от осемчленно жури в състав Жени Калканджиева, модна агенция „Визаж”, Ирина Папазова, модна агенция „Интерсаунд”, Емил Кошлуков, продуцент от! no frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването „Пряка демокрация” по TV7, Лес Уелдън, продуцент от New Image, легендата на българската естрада Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие и Даниела Митева.

Телевизионните зрители станаха свидетели на грандиознo 3D шоу спектакъл по време на официалната церемония по награждаването. Тази година форматът на гала вечерта не бе единственото нововъведение в конкурса, предложено от новите организатори от ! no frame media. Целият конкурс се проведе под формата на телевизионно реалити.

Продуцентите заложиха на пълна прозрачност, а това позволи на зрителите да проследят цялата подготовка на момичетата – от кастингите до финала. Те имаха възможност да дадат гласа си за своята избраничка на интернет страницата  на конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !