Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Избраха финалистките в конкурса Мис България 2011

отпечатай новината

20.06.2011 15:00 | Видян 4464 пъти

Избраха финалистките в конкурса Мис България 2011

Вече са ясни 12-те финалистки, които се класираха за финалния кръг на конкурса „Мис България 2011 – Пътят към короната”. За да стигнат дотук, красавиците трябваше да преминат през предварителен кастинг, след което да впечатлят жури, оценяващо интелекта и външния им вид.

Най-много претендентки излъчва столицата – цели 5. На второ място се нарежда Пловдив с 2 момичета, а по една красавица ще защитава честта на Варна, Стара Загора, Търговище, Казанлък и Елин Пелин.

Тази година допуснатите кандидатки до конкурса са представители на различни модни агенции сред които са: VIP Fashion Group, Intersound, Scentscout, Visages и две момичета, които не са професионални модели. 

Най-уверената участничка в конкурса не намира нещо, което да не харесва в себе си, а най-скромната оценява външността си с 3 по десетобалната система. Освен усилените фитнес тренировки, с които влизат във форма в момента, дванайсетте финалистки поддържат фигурата си с танци, плуване, пилатес, катерене, лека атлетика, езда, карате, тае-бо. Осем от финалистките са участвали в конкурси за красота, а за четири това е първата надпревара, на която се явяват. „Ана Каренина” и „Любов по време на холера” са част от предпочитаните заглавия на момичетата, сред любимите автори присъства и традиционният за миските Паулу Коелю.

Дванайсетте кандидатки за короната смятат, че Мис България трябва да е чаровна, контактна и усмихната, да притежава излъчване и грация, фин маниер, интелект, да бъде харизматична, толерантна и амбициозна.

Победителката в конкурса ще бъде избрана на 27 юни, като тя ще бъде определена от 8-членно жури. Последният девети глас ще дойде от зрителите, които ще имат възможност да посочат своята фаворитка на уебсайта на конкурса на адрес www.missbulgaria2011.tv7.bg.

На финала момичетата ще дефилират в различните кръгове със специално изработени облекла и обувки. Ще се насладим на тяхната магнетичност и чар, като дефилират с коктейлни рокли от Karen Millen, Romantika Fashion и с обувки от Glaza. А с техните физически характеристики ще се запознаем, като се представят по бански костюми от Tony Lans.

Всички епизоди от „Мис България 2011 – Пътят към короната” се излъчват всяка делнична вечер до 24 юни от 22:15 ч, само в ефира на TV7.


Финалистките в конкурса Мис България 2011 – Пътят към короната са:

Аделина Зарзанова, София
Алиса Ганева, Търговище
Ваня Иванова, София
Ваня Пенева, Казанлък
Виолина Копринова, София
Гергана Вълчева, Пловдив

Деница Стоянова, София
Иванина Василева, София
Ивелина Камбурова, Варна
Кремена Карауланова, Ст. Загора
Мария Банева, Пловдив
Олга Модева, Елин Пелин

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !