Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Юлияна Дончева се кандидатира за кмет

отпечатай новината

28.06.2011 16:40 | Видян 5166 пъти

Юлияна Дончева се кандидатира за кмет

Бившият депутат и настоящ зам. председател на „Новото време” Юлияна Дончева не отрече в предаването „На инат” по Нова ТВ, че  смята да се кандидатира за кмет на Велико Търново на изборите наесен. В понеделник вечерта тя заяви пред водещия Марк О’Селски: „Наистина имам предложение да се кандидатирам за кмет на старата столица.

Номинацията е от партия „Новото време” и от популярни лица в Търново, които имат авторитет в града и застават зад моята кандидатура.” – каза Дончева и допълни, че все още не е взела окончателното си решение, но даде да се разбере, че е положително настроена към идеята и че това би било поредното политическо предизвикателство пред нея.

Като един истински бъдещ кмет тя се впусна в анализ на проблемите на старата столица, които чакат решение: „Най-големият проблем на Велико Търново са улиците, защото са неасфалтирани от много години, фасадите на къщите също са за оправяне. Търново е уникален град, който се посещава от много туристи и би трябвало да изглежда по-приветливо.”

Очаква се официалната номинация на Юлияна Дончева да бъде направена в началото на септември, след като тя се завърне от Рио де Женейро. В бразилската столица Юлияна ще съпровожда съпруга си Станислав Недков-Стъки на следващия му мач през август. Стъки се състезава за най-голямата американска федерация по бойни спортове, а Юлияна пътува с него почти навсякъде по света.

Миналата събота двамата отпразнуваха едновременно рождения ден на Дончева и първата годишнина от сватбата им. Пред Марк О’Селски красивата екс-депутатка разказа, че за празниците е събрала приятели във Велико Търново и са си направили страхотен купон.

„Чувствам се перфектно, връзката ни със Станислав върви идеално. От две години сме заедно, от една сме женени, но да живееш със спортист е много отговорно, защото трябва да си му истинска подкрепа. Спортистите водят по-специален начин на живот и се налага да се съобразявам с доста неща.” – каза Дончева. Относно разликата във възрастта между двамата, която е цели 16 години, Юлияна призна, че понякога тази разлика създавала и комични моменти, когато например Стъки дори не бил чувал определени ретро песни, които тя много харесвала от миналото си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !