Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Юлиана Дончева се развежда, живее с друг

отпечатай новината

15.10.2009 17:00 | Видян 12985 пъти

Юлиана Дончева се развежда, живее с друг

Юлияна Дончева отново демонстрира класата си на независима дама. След като СЛАВА първи писаха, че красавицата илиза със Станислав Недков, изникнаха съмнения, че тя е решила да се разведе.

Оказа се, че европейският шампион по джиу-джицу е завладял прочутата брюнетка с червени рози и с много обожание. Всъщност те са се запознали през лятото, малко след като тя празнува рождения си ден в "Планет". Именно тогава майсторът в бойните изкуства е останал прехласнат от Дончева. Двамата вече живеят заедно. Юлияна и съпругът й Горан ще се разведат и разделят като приятели, пише Стандарт.

Юлиана Дончева има син от съпруга си на 14 години. Двамата с Горан се запознават на студентски празник, когато тя е в първи курс и след 3-4 години се женят. "По принцип и двамата с мъжа ми обичаме купони, а най-много обичаме пътешествията. Той е човек, който има свой приятели, свои интереси. Той има фирма "Секюрити холдинг", но не се занимава с охрана , а с охранителна техника. Има и частен бизнес с Италия. Аз много обичам да пътувам. Всяка Нова година си правим пътешествия на места, които не сме посещавали. Не сме от хората, които пестят някакви пари, за да купят отново поредната вещ. Ние предпочитаме нашите инвестиции да отидат в пътувания" - сподели преди броени месеци ексдепутатката в интервю за БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !