Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

От манекенки до доценти готови да търсят истинския мъж във „Фермер търси жена”

отпечатай новината

30.06.2011 17:30 | Видян 2680 пъти

От манекенки до доценти готови да търсят истинския мъж във „Фермер търси жена”

Над 1000 писма са получили досега 10-те фермери, които ще търсят своята истинска любов в предаването „Фермер търси жена” по Нова телевизия през есента.

Между 18 и 40-годишна възраст са жените, които до момента са кандидатствали за участие в най-романтичното риалити в родния ефир. Сред тях има от манекенки до доценти и дори българки, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно във “Фермер търси жена”.

От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетимата фермери, които преди две седмици предизвикаха истински фурор в телевизионния ефир. Любопитно е, че голяма част от записалите се споделят, че отдавна са престанали да вярват, че комбинацията “красив-забавен-умен-работлив и внимателен” съществува. Сега обаче все повече се убеждават, че мъжете, които търсят, не само че съществуват, но може би се намират на няколко десетки километра от тях.

Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо, но са напълно готови да се впуснат в нещо ново и различно, стига да открият своята половинка в живота.

Всички дами, които все още се колебаят или не са избрали своя фаворит, ще могат да гледат повторение на пилотния епизод на предаването този петък, 01 юли, от 12.00 ч. по Нова телевизия и вечерта от 23.30 ч. по Диема Фемили.

Специално на темата ще бъде посветен и петъчният епизод на „На кафе” (01 юли), където репортерът на предаването Зейнеб ще се кандидатира да стане жена на фермер, а уроци и съвети за това как да спечели сърцето му ще получи от водещата Гала, Латинка Петрова, Влади Въргала, Сашо Дойнов и Сашка Васева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !