Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Белослава записа музикален клип за новите киноприключения на Мечо Пух

отпечатай новината

07.07.2011 15:00 | Видян 3698 пъти

Белослава записа музикален клип за новите киноприключения на Мечо Пух

Вече няколко поколения са израснали с историята на философски настроеното „глупаво мече” Мечо пух и неговите приятели от Голямата гора. Сред тях е и певицата Белослава, която записа на български песента към пълнометражния филм Мечо Пух “Добре дошъл в моя свят”. Клипът на песента беше заснет от Disney студио в Полша, където изпълнители от цял свят се събраха, за да изпълнят песента посветена на приятелството на над 10 различни езика.

В традициите на класическата рисувана анимация, Disney са подготвили вълнуваща първа среща с големия екран за най-малките приятели на Мечо Пух. Вдъхновен от пет разказа от книгите на А. А. Милн за палавото мече, филмът ще въвлече зрителите в една нова история, изпълнена с присъщото очарование и остроумие на познатите епизоди за колоритните обитатели на Голямата гора. 

Този път, любимото на много деца и възрастни палаво мече, ще поеме на щуро пътешествие в търсене на Кристофър Робин и изчезналата опашка на Йори. Един уж обикновен ден ще се окаже доста натоварен и изпълнен с премеждия за мече, което е излязло просто да си намери малко мед. В приключението се впускат чаровните му приятели Тигър, Заек, Прасчо, Бухала, Канга, Ру, както и самият Йори. Издирването на нова опашка за Йори се превръща от забавна игра с апетитна награда в предизвикателство за веселата компания. Сред необичайните им идеи ще се окажат 17 различни предмета, сред които балон, йо-йо и дори акордеон. Когато Кристофър Робин трябва да реши коя е най-подходящата опашка за Йори, обитателите на Голямата гора установяват, че той е изчезнал, а исктинското им приключение в търсене на техния приятел започва с появата на страховития въображаем враг Паксъм.

След повече от 35 години от първата пълнометражна анимация за Мечо Пух, Disney ни връщат към традиционния киноформат с новите му приключения, за да ни напомнят колко интересно и пъстроцветно място е Голямата гора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !