Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова е новата Мис Силикон

отпечатай новината

11.07.2011 12:20 | Видян 4790 пъти | Гласували 2

Лили Иванова е новата Мис Силикон

Красавици с десетки пластични операции си дадоха среща в битка за титлата Мис Силикон, късно вечерта в събота. По ирония на съдбата, с престижната титла се сдоби съименничка на примата на българската естрада - Лили Иванова. Журито оценяваше харизмата и цялостното излъчване на претендентките.

Лили трябваше да се пребори за наградата, с още 12 претендентки, всяка от които с внушително количество имплантиран силикон. Освен, че се окичи с короната, победителката си тръгна и с 5 000 лева. Тази година беше връчена награда и за момиче с най-много пластични операции. Конкурсът беше проведен в Бедрум Бийч на Слънчев бряг. В състезанието тази година се включиха 4 омъжени претендентки, като някои от тях имат и деца.

Победителката в Мис Силикон 2011получи короната си от миналогодишната носителка на приза - Гергана Райчевска, която демонстрира последните промени, които направи върху бюста си преди месец. В журито на конкурса бяха бившата тв водеща и моделка Петя Велкова, Мисис България 2010 Галена Георгиева, Мистър България Лъчезар Иванов, Киро Скалата и Цецо Елвиса.

Престижната титла, както и паричната награда, обаче, по заслуги се падат не на победителката в конкурса, а на нейният хирург. Екипът на 19' призовава, следващата година кандидатките да се явяват пред журито под ръка с, човека, чието произведение са техните гърди. Оставените в сянка пластични хирурзи също заслужават своята слава.
Все пак, това е само третото издание на този конкурс, така че тази несъобразителност е простима. Догодина обаче ще очакваме признания да получат и истински заслужилите с труда си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !