ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Теодора в "Два през нощта"

отпечатай новината

14.07.2011 10:20 | Видян 5186 пъти

Теодора в

Теодора реши да изненада своите почитатели с песен, специално създадена за нея от топкомпозитора Оцко. Изпълнителката на Diapason Records засне и ефектен клип към парчето със заглавие „Два през нощта”, който от днес може да бъде гледан в ефира на Фен ТВ.

В последните месеци Теодора пусна на музикалния пазар три различни дуетни проекта – с DJ Jerry, Sinan Akcil и Giorgos Giannias – всички те много добре приети от феновете. Певицата обаче бе убедена, че трябва да предложи на публиката и самостоятелна песен.

Без никакво колебание тя се спряла на авторското предложение „Два през нощта”. Лятната песен е по музика на и аранжимент на топкомпозитора Оцко, а текстът е поверен на Диян Георгиев.
За видеореализацията Теодора експериментирала с нов екип – Front Line Cinema. Снимките са осъществени в Penelope Palace в Поморие. В лентата синеоката певица сменя три различни визии. За стайлинга в този клип отново се доверила на Теди Велинова. Красивият грим е дело на Ади, а косите – на салон Helan.

Теодора е много щастлива от съвместната работа с македонския композитор и аранжор. „Оцко има страхотни идеи и много добър усет към модерните и комерсиални песни. Радвам се, че работихме заедно и се надявам да продължим сътрудничеството си и занапред.”, сподели атрактивната брюнетка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !