Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мила Йовович ще краси нов календар

отпечатай новината

27.07.2011 15:00 | Видян 2574 пъти

Мила Йовович ще краси нов календар

Campari обяви Мила Йовович за лице на новия календар Campari 2012 – проект на съвременния френски форограф Димитри Данилов. Родената в Украйна актриса, супермодел, певица и моден дизайнер, ще блести като 13-тата звезда на световноизвестния календар.

Участието на Мила Йовович бележи завръщането на нежния пол в календара на Campari след миналогодишното главно действащо лице, Бенисио Дел Торо. Сега тя върви по стъпките на някои от най-очарователните жени в света, красили страниците на предишните календари на Campari , включително Селма Хайек, Ева Мендес и Джесика Алба.

Всестранен талант, Мила Йовович е присъствала на кориците на повече от сто списания и е главна героиня в ред филми, като „Петия Елемент” (1997), „Ултравайълет”(2006), поредицата „Заразно зло”, както и предстоящия „Тримата Мускетари”, чиято световна премиера е на 14-ти октомври.

Извън актьорската игра и работата като модел, Мила има страст и към музиката. След всепризнатия й дебют като певица, тя е продуцирала и редица песни и албуми, автор е на песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !