Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Преслава инкасира 1 000 000!

отпечатай новината

29.07.2011 13:15 | Видян 8798 пъти

Преслава инкасира 1 000 000!

Такъв е случаят с Преслава, която трета поредна година е най-търсената изпълнителка в жанра.Едрогърдата брюнетка буквално не може да си поеме дъх от ежедневни участия и концерти.Звездата на "Пайнер" е  залята с работни ангажименти, част от които са капарирани още от пролетта, и с цел да се редуцират поканите на концерти хонорарът ѝ е драстично увеличен от 5000 на 7000 лева за час живо участие.

Въпреки надутата тарифа обаче собствениците на заведения  и кръчми се бъркат в джоба надълбоко, тъй като името Преслава гарантира огромна посещаемост, съответно и солидни доходи от консумация.

Всеки ден изпълнителката на "Как ти стои" има изяви в цялата страна , като често учасията ѝ са по 2 на вечер.Певицата е разкъсвана от километрични изморителни преходи между София и Черноморието, където са съсредоточени основните увеселителни заведения.

Именно на това се дължи рязкото отслабване на Преслава.Тя е доста слаба и едва се държи на краката си.Но няма как да е иначе при 4 часа живо пеене на ден!

Многото работа за Преслава обаче означава  и много приходи в касата на продуцентите ѝ от "Пайнер".Проста сметка показа, че за заявените си ангажименти за лято 2011 сексапилната  брюнетка ще инкасира 1 милион лева в димитровградския чалга гигант.50% от тази сума ще влеят в джоба на Преслава.Певицата обаче е финансово облагодетелствана и от четирицифрени бакшиши, които са задължително перо при всяко нейно участие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !