Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Райна алегична към подправки

отпечатай новината

29.07.2011 15:34 | Видян 10914 пъти

Райна алегична към подправки

Сетивата на фолк певицата се оказали прекалено чувствителни за традиционната кухня на Тайланд, разкрива самата тя. Когато преди близо година звездата бе на почивка в екзотична държава, тя буквално си напатила от мера да опита от всяко местно ястие по малко.

Макар и с фино тяло, бившата половинка на Константин се слави като една от най-големите чревоугодници. Тя споделя, че никога не е спазвала диети, а хубавата си фигура дължи на майчиния ген.

По време на десетдневната си визита в Тайланд Райна почти постоянно била с разстроен стомах и гадене. Още първата вечер, когато изпълнителката решила да се разходи с кораб, проблемите ѝ започнали. На борда тя кусвала най-различни апетитни и екзотични супи, ястия и десерти. В един момент обаче и се догадило адски много и тя моментално върнала приетата  храна на палубата пред шашардисаните туристи.

Оттогава насам сексапилната брюнетка не иска и да помирисва югоизточните азиатски подправки лимонена трева и джинджифил, тъй като организмът и изпитва непоносимост към тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !