Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джей Зи кръшка на Бионсе

отпечатай новината

01.08.2011 14:00 | Видян 3231 пъти

Джей Зи кръшка на Бионсе

Американският сайт Ти Ем Зет публикува твърдения на очевидци, че бракът на Бионсе и рапъра е под въпрос, подобно на този на Дженифър Лопес и Марк Антъни.През последните няколко месеца двойката често била засичана  разделена в различни краища на света, което подсказвало, че нещо в отношенията им куца.

За капак, докато жена му се трепела над своите проекти, Джей Зи не я чакал кротко у дома.Откривателят на музикални таланти обикалял престижни барове в компанията на знойни диви - танцьорки, манекенки и прохождащи амбиции в музиката.

"Той е като развързан.Пие, флиртува с млади жени и понякога дори ги оставя да му седят в скута.Как ли ще реагира Бионсе, ако го види така?",дивят се очевидци на изпълненията на рапъра.

По думите им продуцентът не правел и най-малки постъпки да крие развратното си поведение от погледите на присъстващите.Дори пощипвал дупетата на приятелките си, с което допълнително подсказвал  колко всъщност са близки.Почерпен стабилно, Джей Зи  свалял всякакви задръжки в танците с партньорките си.

"Вижда се, че не му пука как се държи пред хората.Бионсе обаче едва ли ще търпи подобно унижение дълго.Тя просто не е жена,която може да понесе някой да я приравни с обикновени танцьорки и манекенки", твърдят запознати.

Ако съмненията им се окажат обосновани, нищо чудно скоро да станем свидетели на нова раздяла в Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !