Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Ламбо искал 1/2 милион, за да стане президент

отпечатай новината

02.08.2011 12:45 | Видян 2599 пъти

Ламбо искал 1/2 милион, за да стане президент

Стефан Данаилов е отказал на БСП да се кандидатира за президентския пост заради участието си в касова италианска филмова продукция.Проблемът обаче не бил в неговата заетост, а в парите, които давали за участието, твърди източник на "Всеки ден".

Около 200 000 евро му обещали италианските продуценти за 20-те серии на сага за мафията.Бившият червен министър на културата заявил на БСП, че ще се кандидатира само ако получи половин милион лева, които ще му компенсират загубата и ще го мотивират да влезе в президентската надпревара.

Лидерът на БСП Сергей Станишев първо се възмутил на предложението, но после екипът му на "Позитано" умувал дали да не бръкне в партийната каса, защото Ламбо бил единственият кандидат на БСП с някакъв шанс срещу кандидат на ГЕРБ.

Ощетяването на партийната хазна с толкова много пари в крайна сметка не се случило, защото двамата богаташи в червените редици Румен Овчаров и Румен Петков не пожелали да се ангажират с подобна сума, особено за човек, който не е от тяхното лоби.Освен това парите на "Позитано" нямало да стигнат за местните избори, ако трябва да се отдели подобна сума за любимеца на твърдия електорат.

В крайна сметка лобитата в червената партия не искали да видят един бъдещ успех на Станишев на изборите, така че никой не откликнал на офертата на Стефан Данаилов.Дори нарекли актьора "използвач и сребролюбец".Ламбо от своя страна също бил разочарован и коментирал пред близки как неговите съпартийци измъкнали стотици милиони, а сега се правят на бедни като църковни мишки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !