Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Агилера скочи на Лейди Гага

отпечатай новината

03.08.2011 13:00 | Видян 3224 пъти

Агилера скочи на Лейди Гага

Две от суперзвездите на световния шоу бизнес обещават да направят зрелищен панаир. Поизгубилата се от небосклона певица Кристина Агилера се е почувствала застрашена от най-популярната в момента своя колежка - Лейди Гага. Блондинката изрази наскоро злобата си към конкурентката и дори я обвини в плагиатство.

"До скоро не бях чувала за тази персона. Дори не зная какво е - мъж или жена?" изцепи се жлъчно Кристина в свое интервю за американско издание, като с това се опита отново да отприщи спекулации около пола на Гага. Преди време в светските среди упорите се коментираше, че звездата е опериран травестит. Естествено, доказателства за това не бяха намерени.

Според запознати яростта на Агилера била предизвикана от факта, че доста по-младата от нея колежка я изместила от сърцата на феновете. Неотдавна медиите дори направиха съпоставка на двете звезди и обявиха, че те копират имиджа си една от друга. Кибритлийката Гага, разбира се, подхвърли, че вероятно се има предвид Кристина, и както обикновенно реагира на подобни провокации, обяви, че не се обижда от това.

"Двете имат вражда от доста време, но досега сякаш се прикриваха. Нещо обаче ги е накарало да излязат от кожа и скоро ще се разрази невиждан скандал". коментират с надежда светските хроникьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !