Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сър Алекс се отказа от Бербатов

отпечатай новината

03.08.2011 15:30 | Видян 2637 пъти

Сър Алекс се отказа от Бербатов

Бедите на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед са на път да свършат, след като сър Алекс Фъргюсън призна, че нападателят може да премине в ПСЖ. Новобогаташите от Франция не крият мераците си към Берба през цялото лято и в последните дни най-накрая са влезли в контакт с “Червените дяволи”, пише “Дейли Мейл”.

Запитан след края на благотворителния мач между Олимпик Марсилия и сборен отбор на Юнайтед, завършил 8:2, сър Алекс коментира темата “Бербатов в ПСЖ” така: “Да, може. Това е възможно”.

Юнайтед би се съгласил на сума в рамките на 20 млн. паунда, което е с 10 по-малко от платените на Тотнъм преди три лета. След два трудни сезона на “Олд Трафорд”, миналата футболна година Бербатов стана голмайстор на Висшата лига, разделяйки първото място с Карлос Тевес.

Раздялата с Бербатов даде индикации, че Юнайтед може да привлече още един атакуващ играч преди затваряне на трансферния прозорец и по всичко личи, че това ще е Уесли Снайдер от Интер. “Червените дяволи” имаха желание да вземат холандеца до края на седмицата, но треньорът на “нерадзурите” Джан Пиеро Гасперини разчита на халфа да играе в мача за Суперкупата на Италия в Пекин тази събота.

Благотворителната среща във Франция беше организирана от бившия вратар на Олимпик Марсилия Паскал Олмета. Сър Алекс включи в състава си Парк Джи-Сун, Патрис Евра, Крис Смолинг, Фил Джоунс, Дани Уелбек и Том Клевърли.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !