Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Гроздева стреля на инжекции

отпечатай новината

10.08.2011 10:45 | Видян 2296 пъти

Гроздева стреля на инжекции

Мария Гроздева стреля на инжекции на европървенството по спортна стрелба в Белград. Двукратната олимпийска шампионка изпитва болки в коляното и лакътната става. Докторът на националния отбор Балю Балев ѝ бил инжекции с колаген за участието ѝ на 25 метра пистолет преди ден на шампионата с малокалибрено оръжие.

Двукратната ни олимпийска шампионка приема илачите по схема и се подлага на рехабилитационни процедури, докато болката отшуми. Вероятно през пролетта ще направи още един курс на лечение преди участието си на Олимпийските игри в Лондон.

"Вече се чувствам по-добре, но имаше момент, в който не можех да държа дори чаша", каза Гроздева. Тя стана десета, като само точка я раздели от участие във финала на 25 метра пистолет. В дисциплината се пуснаха още две българки - Антоанета Бонева завърши шеста, а Моника Костова зае 15-о място. Отличното представяне на трите състезателки донесе бронзов медал за България. Отличието обаче не донесе радост на Гроздева, която остана разочарована от неучастието си във финала.

"Много ме е яд. Една осмица в бързата стрелба в сериите ме лиши от участие във финала. Цяло лято тренирах за това европейско, дори на море не отидох.Бях отлично подготвена, но не се получи. За олимпиадата трябва да се подготвя много сериозно, за да не допускам повече такива грешки. Медал в отборното класиране няма нищо общо с отличие в индивидуалната класация", каза още Гроздева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !