Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Три световни бас звезди на ON! Fest

отпечатай новината

11.08.2011 13:20 | Видян 2318 пъти

Три световни бас звезди на ON! Fest

Три от най-големите световни звезди в бас музиката ще бъдат гости на втората вечер музикалната сцена на ON! Fest! Това ще се случи на 17 септември на първия по рода си младежки фестивал в България.

Специални гости на партито “HMSU Класика” ще бъдат Drum and bass-ветеранът и основател на култовите Reprazent - Roni Size (Full Cycle, UK), визионерът в денс музиката и продуцент на култови проекти като суперзвездите Pendulum - DJ Fresh (Breakbeat Kaos, UK) и един от най-влиятелните световни артисти в съвременния дъбстеп – Borgore (Buygore Records) .

Всички те ще пристигнат за първите си картечни сетове пред българска публика по покана на HMSU и ще бъдат подгрети от едни от най-добрите български Drum and bass и дъбстеп диджеи, които тепърва ще бъдат обявени!

ON! Fest е младежки фестивал без аналог в България, включващ тематично разделени модули, покриващи всички младежки интереси. В рамките на три дни (16-18 септември 2011), на площ от над 7000 кв. м. в Интер Експо Център, ще бъдат съчетани графити, съвременна музика, танцови състезания, скейтборд, японска култура, beatbox, представяне на най-нови IT технологии и турнири по компютърни игри, демонстрации, уъркшопи, семинари, музикални и танцови състезания, лекции и дискусии на теми, които вълнуват младите хора. ON! Fest 2011 включва модулите Stage ON!, Party ON!, Street ON!, Dance ON!, Technology ON! и Aniventure ON!.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !