Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Катето Евро на море по монокини

отпечатай новината

11.08.2011 15:30 | Видян 6398 пъти | Гласували 1

Катето Евро на море по монокини

Катето Евро и Марта Вачкова аха да пресекат водната ни граница с Турция по монокини върху дъска за плуване. Двете звезди щяха да се озоват в южната ни съседка без паспорт и виза. Само с долнища на бански, пише под тепето.

Катето и Марта са се отдалечили от брега, потънали в сладък разговор върху бордаЗвездите влязоха във водата върху борда и неусетно се озоваха в открито море. Бяха потънали в сладък разговор и в един момент се оказаха твърде далеч от резовския бряг и твърде близко до турско. При това с бейзболни шапки на главите, като тази на Катето бе на Ерос Рамацоти, и без лични карти. Върнаха се с плуване, като Катето Евро стъпи първа на твърда земя с мини сърфа в ръце. Папарак щракна актрисата топлес. Коментарът е излишен. И на тази възраст Евро спокойно може да украси корицата на Плейбой. Е, с малко Фотошоп.

Тя тръгна да щъка гола по плажа докато изсъхне напълно и събра всички мъжки погледи. После облече моряшкия си потник, запали цигара и се опъна на слънце, като към нея се присъедини и Вачкова с нещо като плажен пеньоар.

Снимка: под тепето

автор: под тепето

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !