Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Юнайтед отвя Тотнъм без Берба

отпечатай новината

23.08.2011 11:45 | Видян 2303 пъти

Юнайтед отвя Тотнъм без Берба

Сър Алекс Фъргюсън е пуснал “сешоара” на играчите си на полувремето в мача с Тотнъм. И след почивката “червените дяволи” направо издухаха “шпорите” за победата с 3:0. Първо Дани Уелбек откри резултата в 61-та минута, след това нападателят пусна с пета към Андерсон, който удвои. В края Уейн Рууни направи 3:0. Димитър Бербатов изгледа срещата от страничната линия.

“На полувремето дядката ни се развика. След това излязохме и показахме какво можем”, призна героят на мача Дани Уелбек. След края на срещата Фърги бе видимо щастлив. Все пак това бе вторият най-млад отбор на Юнайтед, воден от него.

“Радвам се, показваме, че все още вярваме на младите играчи. Имаме увереността да разчитаме на тях, но отборът притежава фантастични качества. През първото полувреме срещата бе много бърза, владеенето на топката бе поравно. Но през второто настъпихме газта и се представихме фантастично”, каза Фъргюсън.

Сър Алекс заложи на 20-годишния Уелбек, който започна като партньор на Рууни в трети пореден мач. “През първото полувреме той не игра като нападател. Бе с повече полузащитни функции, след почивката обаче трябваше да пресираме повече и това направи разликата. Дани е голям талант. Изпратихме го в Съндерланд, където се превърна в мъж. Само на 20 е, а има огромно бъдеще. Той е снажен, висок, дългокрак младеж, който е много бърз. Добър футболист е, има страхотно отношение и е решен на всичко да си върне топката, когато я загуби”.

19-годишният Фил Джоунс, още един играч за бъдещето на Юнайтед, дебютира с червената фланелка на “Олд Трафорд”. “Невероятно е, че изиграх първия си мач на “Олд Трафорд”. Играх с голямо желание. Тук се играе много по-бърз футбол и това е голямата разлика между Юнайтед и Блекбърн”, призна защитникът.

За мениджъра на Тотнъм Хари Реднап вечерта бе разочароваща. Босът на “шпорите” не можеше да разчита на Лука Модрич, който отказа да играе. “Мачът беше равностоен, докато не вкараха. След това пуснах още един нападател, но за жалост, получихме още един гол”, каза Реднап.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !