Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Прошко Прошков – баджанак с ултрас на Левски

отпечатай новината

24.08.2011 12:15 | Видян 3618 пъти

Прошко Прошков – баджанак с ултрас на Левски

Палавата Тони, както наричат секретарката на Сергей Станишев и гадже на синия кандидат-кмет Прошко Прошков Антоанета Киселинчева, върти тайно любов с един от най-върлите ултраси на „Левски” – Чавдар Велев, пише в. „Всеки ден“. Дъщерята на известния журналист Чавдар Киселинчев, определян често като тъмночервен, е имала бурен летен романс с привърженика на синия отбор под носа на Прошко.

„Тъкмо успокоихме избирателите, че Прошко спи с комунистка а сега трябва да обясним защо гаджето на нашия кандидат се целува с ултрас на Левски, който призовава за бой с полицията”, тревожат се в партията на Иван Костов.

Чавдар Велев е известен с това, че участва в групата “Не искаме полиция, не искаме кордон! А искаме насилие и „Левски шампион!!!”. Тази група отдавна е разследвана от МВР, защото стои зад призивите за насилие над полицията и подстрекава към масови безредици по стадионите. В синята коалиция са силно притеснени, че този път скандалът ще отблъсне избирателите.

Тони не за първи път прави поразии с имиджа на гаджето си. Първата издънка дойде през септември 2010-та, когато пияната Антоанета бе хваната от служители на КАТ да шофира с 1,43 промила алкохол в кръвта. Скандалът доби още по-пикантни краски, когато стана ясно, че колата на младата жена се води на името на Прошко Прошков – районният кмет на “Лозенец”, издигнат от ДСБ. И двамата не отрекоха този факт. Тогава стана известно, че двамата се познават от деца, защото родителите им са семейни приятели. По-късно пред “Всеки ден” бащата на Антоанета потвърди, че Прошко и Тони са повече от приятели.

Опитите на сините да вразумят Прошко са неуспешни. Както и да го убеждават, надеждата за кмет на София не иска и да чуе за раздяла с червената палавница.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !