Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Юнайтед и Берба преговарят за нов договор

отпечатай новината

07.09.2011 13:15 | Видян 2474 пъти | Гласували 1

Юнайтед и Берба преговарят за нов договор

Димитър Бербатов и Манчестър Юнайтед започват преговори за нов договор, съобщи Goal.com. Българинът има контракт с “червените дяволи” до края на сезона и агентът му е водил разговори с клуба за продължаването му от март насам. 30-годишният Бербатов може да стане свободен агент след края на сезона, а от началото на следващата година вече може да преговаря свободно с други отбори.

Ръководните фактори в Юнайтед обмисляха варианта да продадат българина, но сега са взели решение да му предложат нов договор и по този начин да избегнат големите загуби в случай, че го изпуснат без пари. Интерес към нападателят имаше от страна на френския ПСЖ.

В момента Бербатов получава по 80 000 паунда седмично, но българинът настоява през следващите две години заплатата му да бъде увеличена на 120 000 паунда. Не е ясно обаче дали Юнайтед ще се съгласи на тези искания. Още повече, че Берба изгуби титулярното си място.

Българинът стана голмайстор на Висшата лига за миналия сезон с 20 гола, но от началото на настоящата кампания се застоя на резервната скамейка за сметка на Уейн Рууни, Дани Уелбек и Хавиер Ернандес.

В последните месеци екипът на Юнайтед работи усилено, за да запази играчите си. Нови договори получиха Антонио Валенсия, Парк Джи-Сун, ПАтрис Евра, Дарън Флетчър, Майкъл Карик и Райън Гигс.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !