Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивана - майка за втори път

отпечатай новината

08.09.2011 11:15 | Видян 6115 пъти | Гласували 3

Ивана - майка за втори път

Графикът на Ивана прелива от ангажименти в началото на септември - участия по нощни заведения, журиране на млади таланти в "Гласът на България" и подготовка на отбора ѝ младежи, записи на нови хитове. Въпреки това звездата намира сили да отдели внимание и на най-близките си хора. Именно от тяхната любов черпи енергия звездата, за да се занимава с всичко останало.

Доказателството за това заснеха преди дни папараци на "Всеки ден" в Пловдив. Ивана бе уловена в компанията на много млад красив мъж, както и на бебето на бозукарката си Стояна. Загадъчният младок, който придружава певицата, от известно време работи при нея. Според запознати отношенията им са повече от делови.

В слънчевия следобед Ивана, бебето и родителите му се превърнаха в истинска атракция за останалите посетители ма детската площадка.От звездната група непрестанно кънтеше смях, придружен със сладко гукане. Ивана сияеше от щастие, докато нежно гушкаше кръщелника в обятията си. Малкият Ванко явно познава добре духовната си наставничка, тъй като също не искаше да се отлепва от прегръдките ѝ. Бебокът даже пренебрегна майка си Стояна и се разплакваше всеки път, когато бозукарката понечеше да го отдели от изпълнителката. За да се размине без детски плач, се наложи Ивана да извърши една от най-сложните дейности - храненето. Звездата обаче нямаше никакъв проблем тъй като, докато забавляваше малкия Иванчо, чевръсто му даваше лъжичка след лъжичка от вкусното пюре.

Бебокът даже не усети, че обядът е преминал, защото беше улисан в интересните приказки на кръстницата си. Награда за послушния Иванчо беше дълго люшкане на любимата му люлка в градината. А Ивана беше толкова щастлива, че всички около нея не спряха да шушукат, че още не е късно отново да стане майка и да дундурка така сладко собственото си бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !