Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Варна пя с Мария Илиева

отпечатай новината

12.09.2011 17:15 | Видян 3823 пъти

Варна пя с Мария Илиева

Мария Илиева продължи серията си от концерти град Варна. Изпълнителката излезе на сцената с групата си и камерен струнен оркестър Arena Orchestrа и вдигна на крака публиката в Летния театър.
Тази година е специална за Мария Илиева, защото се навършват 10 години от началото на соловата ѝ кариера, когато дебютният ѝ сингъл „Лунен сън” оглави музикалните класации на България. Певицата отбелязва годишнината с национално турне в големите ни зали и летни театри. След успешните концерти в Пловдив, Бургас и Созопол, във Варна участие взе и камерният струнен оркестър Arena Orchestra, с първа цигулка Пламена Жекова.

Мария Илиева изпълни хитовете си и джаз стандарти в нови аранжименти, създадени от музикалния директор на проекта маестро Живко Петров. На сцената бяха още Веселин Веселинов – Еко (бас и контрабас), Димитър Семов (барабани и перкусии), Георги Янев (китара), Криста, Елена Кокорска и B.O.Y.A.N. (вокали). Изненадата на вечерта бе появата на джаз примата Камелия Тодорова, която изпя в дует с Мария Илиева “You Make me Feel (Like a Natural Woman)”. Публиката посрещна с бурни аплодисменти уникалната интерпретация на класиката на Арета Франклин.  Варненци не спряха да танцуват до края на концерта, след което извикаха Мария за два биса.

Концертите продължават в Стара Загора и Велико Търново, като междувременно Мария Илиева влиза в ролята на съдия в най-големия музикален формат в света X Factor и записва предстоящия си албум. Той ще бъде представен с голям концерт в София в края на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !