От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Слави се жени!

отпечатай новината

13.09.2011 14:30 | Видян 5872 пъти

Слави се жени!

Слави Трифонов най-после е определил дата за сватбата си и ще се врече във вечна вярност на половинката си Мартина, научи вестник „Всеки ден” от сигурни източници в екипа му. Сакралната дата, на която Дългия ще се раздели с ергенлъка, е 22 октомври.Тя не е избрана случайно – само 4 дни по-рано, на 18 октомври, шоуменът ще навърши 45 години. Сериозният юбилей е една от причините гологлавият учиндолец да реши най-сетне да се предаде само на една жена.

Друг важен мотив според хора от екипа му е фактът, че родителите му от няколко месеца оказвали сериозен натиск именно балерината Мартина да стане госпожа Трифонова. Чаровната танцьорка е влязла под кожата на мама Здравка, с която се запозна още миналата есен, както първо седмичникът „Уикенд” писа. Още тогава Дългия и любимата му си дали обещание, че връзката им е сериозна.

Първоначално шоуменът искал да се венчае за Мартина на 16 октомври, неделя. Тогава обаче нямало възможност да бъде нает хотел „Риу” в Правец. Именно в тузарския комплекс Трифонов иска да събере ВИП гости на сватбата си и да ангажира както цялата леглова база и ресторантската част, за да има достатъчно място за дългия списък от гости.

Хотелът бил свободен на 22 октомври и така се решило, че именно на тази дата ще се състои грандиозната сватба на Слави Трифонов. Проверка на „Всеки ден” установи, че за този ден комплексът е резервиран цялостно.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !