Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джейсън Стейтъм снима "Непобедимите 2" в София

отпечатай новината

14.09.2011 16:45 | Видян 4431 пъти

Джейсън Стейтъм снима

Една от най-големите звезди в екшън жанра - Джейсън Стейтъм ще пристигне до броени дни в България за снимките на "Непобедимите" 2.

Британецът има доста сериозни условия към организаторите на престоя му у нас. Сред най-любопитните изисквания на актьора, нашумял със заглавия като "Огън в кръвта" и "Две димящи дула" са да отседне в луксозна хасиенда с всички екстри, обзаведена по последен писък на модата, в която да разполага с личен майстор на гурме кухнята, както и с две дами, които да се занимават с душевната и физическата му кондиция, пишат от avtora.com.

Иначе се очаква реализацията на продукцията да стартира в края на септември, като все още чакаме появата на главните действащи лица в актьорския състав.

Макар да е ясно, че сред тях са Силвестър Сталоун,, Арнолд Шварценегер, Мики Рурк, Брус Уилис, Чък Норис, Джет Ли, Жан-Клод Ван Дам, Питър Уелър, нашумял с "Робокоп", остава въпросът кои от тях ще видим на снимките в София. Както е известно, освен в България, "Непобедимите" 2 ще използва като локация Калифорния и Китай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !