Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

1,2 милн. души гледаха "Седем часа разлика"

отпечатай новината

19.09.2011 15:30 | Видян 2758 пъти

1,2 милн. души гледаха

Ваня Цветкова, Калин Сърменов и Малин Кръстев са най-актуалните актьорски имена днес, часове след като бе тв премиерата на сериала „Седем часа разлика” по bTV. Проектът на Магърдич Халваджиян се очертава като фаворит сред сериалите и гони успеха на другият хит- „Стъклен дом”. Голямото очакване на Ваня Цветкова отново на роден екран се оказа оправдано и това личи от хилядите мнения в интернет-форумите.

„Браво на сценаристите. Перфектна работа”, гласи постинг във „Фейсбук”. „Страхотни са Калин Сърменов и Ваня Цветкова – право в десетката”, „Най-после филм, който коментира темата за Държавна сигурност-браво!” , пише друг зрител. Има и такива, които критикуват и дават съвети: „Забързайте малко темпото- бавно се развива действието, мудно някак…”

На езика на цифрите обаче интересът към филма изглежда така: 1,2 милиона зрители, което прави рейтинг от 16,8% в часовия слот 20.00- 22.00 часа. „Седем часа разлика” е абсолютен лидер сред всички таргет групи, като привлича 46,6% от зрителите на възраст 18-49 и близо 49% от жените на възраст 25-54., се казва в проучване на ГАРБ. Дали тези цифри ще се запазят и след като започне поредния сезон на „Стъклен дом” тепърва ще разберем.

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !