След опитите за самоубийство, Емили...

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана...

Порно СНИМКА на Диона се завъртя в...

Появи се шокираща снимка на задните части на певицата...

Уникално шоу забавляваше елита

отпечатай новината

19.09.2011 18:30 | Видян 3837 пъти

Уникално шоу забавляваше елита

Красота, артистичност и уникални импровизации. Само така може да се нарече „Концертът на звездите” представен в през септември в SIN CITY.   Галена, Цветелина Янева и Константин заслужиха бурните аплодисменти на препълнилите залата клиенти на нощния клуб. Заведението спечелило името си на място на много флиртове и купони, място където всяка вечер се представя различно шоу, по което хората полудяват, вдъхнови всички – певци, посетители, персонал, да станат участници в една ярка, многоцветна фиеста.

Дори тези, които закъсняли да направят предварително резервации и  чакащи  отпред с часове, за да си  намерят места намериха начин да се забавляват настанявайки се в бистрото "Мистрал". Първият фойерверк избухна още в началото с изпълнението на “DJ – ят ме издаде” на „Певица за 2010 година” Галена. Харизматичната Цветелина Янева също стартира експлозивно с хита си за лятото „По страшно”.

Коцето,  както винаги сипеше шеги и закачки, но беше достоен партньор на красивите си и гласовити колежки. Невероятните артистки все повече засилваха темпото и звездния им тим почти два часа водеше в резултата  Константин, който дори на шега поседна на разположените гостоприемно на сцената дивани, като развълнувано започна да следи импровизирания дует на певиците.

Тогава в центъра на купона се появи  Гъмзата. Той бе дошъл да се забавлява с компания, но в разгара на вечерта не се стърпя и вля свежи сили в мъжкия отбор. Константин също влезе във форма с „Палатка” и „Не барай” и силите бяха изравнени. Надпяването между четиримата се превърна в уникално шоу, от което победители в тази звездна нощ се оказаха само клиентите, присъствали  на  впечатляващото себеотдаване на своите любимци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !