Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елица Тодорова: Никаква сватба!

отпечатай новината

21.09.2011 15:30 | Видян 3696 пъти

Елица Тодорова: Никаква сватба!

Къде на шега, къде на сериозно, Елица Тодорова заяви,че ако поиска да свали някой мъж, е достатъчно да му направи от специалната си баница.
Тайната е в подправките, които слага, похвали се чаровницата пред „Монитор” и спомена само, че ги е научила от баща си Тодор, който е дългогодишен майстор-готвач.

Миньончето призна, че има мъж до себе си и се чувства окрилена от тази любов. Тя категорично отрече, че става въпрос за рапъра Криско, с когото я свързваха през последните месеци. Елица не даде и дума да се изрече за евентуална сватба с новия й любим. „Оставете ме с тези въпроси дали ще се женя. Никаква сватба! Добре ми е така. Това е”, категорична беше гласовитата дама. Тя допълни, че подминава с достойнство нелепиците, които чете за себе си в жълтата преса, че движи с поредния женен мъж след Стунджи.

Елица Тодорова обясни, че тя се вдъхновява и прекланя пред две българки - Лили Иванова и Райна Кабаиванска. „Вижте Райна Кабаиванска. Така трябва да живее и действа човек. Тя мисли глобално и с достойнство посреща и добрите, и лошите неща в живота. За мен тя е пример как да се върви напред в живота”, завърши Елица Тодорова, пише dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !