Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Седмица на българските гласове по световните сцени

отпечатай новината

21.09.2011 17:00 | Видян 1427 пъти

Седмица на българските гласове по световните сцени

Музикалното настроение на VIVACOM ART SCENA ще продължи до края на септември със специална седмица, посветена на оперното изкуство и великите български гласове.

По време на филм-феста “Седмица на българските гласове по световните сцени” от 23 до 29 септември, в продължение на 7 дни ще бъдат прожектирани 7 оперни спектакъла заснети по известните световни сцени с участието на Веселина Кацарова, Дарина Такова, Алeксандрина Пендачанска, Юлиан Константинов, Орлин Анастасов, Владимир Стоянов, Мариана Пенчева и Красимира Стоянова.

През тази седмица ще продължи и живописната изложба "В душите наши" на младата художничка Катерина Георгиева Бурова – КГБ. Специално за най-малките си почитатели на 23 септември младата авторка организира и кръжок по рисуване на открито под надслов „Моят град“. На 24 септември художничката ще предизвиква себе, като нарисува на живо картина с провокативното заглавие - „КГБ в собствен сос на всеослушание“.

За малчуганите на 23 септември Театрална къща МАРИЕТА И МАРИОНЕТА ще представи кукления спектакъл “Косе-Босе”. Малки и големи ще се забавляват с Лисицата, която се скарва със собствената си опашка и кучето Шаро, което за малко не се превръща в кокошка...
Всички прожекции и спектакли са с вход свободен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !