Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Сър Алекс: Бербатов не е просто резерва

отпечатай новината

27.09.2011 14:45 | Видян 2401 пъти

Сър Алекс: Бербатов не е просто резерва

Димитър Бербатов не е просто резерва и ще изиграе своята роля в Манчестър Юнайтед. Така мисли мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън преди днешното домакинство на Базел от Шампионската лига. Уейн Рууни и Хавиер Ернандес са контузени и по всичко личи, е българинът ще започне като титуляр на “Олд Трафорд” довечера.

Берба не е просто резервна част. Естествено, че той може да изиграе своята роля. Той е част от нашия отбор, и като всеки един от този отбор, трябва да изиграе своята роля. Има много мачове да се изиграят – Висша лига, Шампионска лига, ФА Къп и Карлинг Къп. Сезонът ще твърде изтощителен, ако не използваш целия си състав.

Бербатов знае къде е мястото му в отбора, и това важи за много играчи, като Маме Диуф, Федерико Македа и Майкъл Оуен – те също не играят редовно. Минали са едва шест мача, и два срещу Бенфика и Лийдс. Рано е, и има много време. Те разбират, че когато играят в големи клубове, с големи отбори, имат по-голям шанс да печелят купи и титли. Те са приели ролята си отдавна, и аз нямам никакъв проблем с това,“ обясни Фъргюсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !