Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Фърги дава шанс на Бербатов

отпечатай новината

08.09.2011 12:45 | Видян 2511 пъти

Фърги дава шанс на Бербатов

Димитър Бербатов ще получи първи шанс за изява този сезон в гостуването на Бенфика идната седмица. Срещата е на ст. “Луш” в Лисабон и “Манчестър Ивнинг Нюз” предполага, че българинът ще започне срещата като титуляр.

Освен него, мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е решил да пусне в игра и още две “стари пушки”. Става въпрос за Райън Гигс и Рио Фърдинанд, който в последните седмици се възстановяваше от контузия. Към ветераните се причислява и Дарън Флетчър. Шотландецът е далеч от 30-те години, но дълго време лекуваше мистериозен грип, който изпи силите му непосредствено преди финала за Шампионската лига срещу Барселона.

От началото на новия сезон Фърги налага изключително подмладен състав, който до този момент е без грешка. Едва ли шотландският специалист ще прави промени в тима си за гостуването на Болтън този уикенд. Дани Уелбек е контузен, но се очаква мястото му на върха на атаката да заеме Хавиер Ернандес, който се възстанови от сътресението, което получи по време на турнето в САЩ.

Така Бербатов вероятно отново ще остане на пейката. От началото на сезона българинът записа едва 15-ина минути като резерва в мача с Уест Бромич.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !