Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Бербатов пак го отнесе

отпечатай новината

28.09.2011 14:00 | Видян 2340 пъти

Бербатов пак го отнесе

Димитър Бербатов отново излезе виновник за неуспехите на Манчестър Юнайтед. Българинът изигра само 8 минути в срещата с Базел, но те се оказаха достатъчни, за да прецака тима си. Поне така смята мениджърът му сър Алекс Фъргюсън.

Шотландецът визираше положението в последните секунди на мача, когато Бербатов остана сам срещу вратаря на гостите и стреля от малък ъгъл във външната страна на мрежата. Успоредно на него обаче дебнеше Нани. Ситуацията дойде при резултат 3:3, а след него главният рефер свири край на мача.

“Когато погледнете характера на този клуб, не е изненада, че се върнахме в мача, а можеше и да спечелим. Димитър Бербатов имаше страхотен шанс в допълнителното време. Ако беше подал, Нани трябваше просто да вкара топката в мрежата”, недоволен бе Фъргюсън след мача.

“Страхувах се от най-лошото. Някои неща от играта ни в атака през първото полувреме бяха фантастични, но отзад бяхме отпуснати и те създаваха шансове. Имахме късмет да не са ни вкарали няколко гола преди почивката. И ние можеше да реализираме четири или пет. Казахме на играчите на почивката, че трябва да направят този мач лесен или труден за себе си. И го направиха труден. Атакуващият инстинкт на отбора показа, че сме незащитени в халфовата линия и защитата. Има тенденция да се наслаждаваме на атаката, но в големите мачове трябва да се защитаваш по-добре и да си концентриран. Бранителите определено могат да играят по-добре”, каза още мениджърът на Юнайтед.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !