Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кристина Агилера яко набляга на чашката

отпечатай новината

08.10.2011 09:00 | Видян 2805 пъти

Кристина Агилера яко набляга на чашката

Изглежда Кристина Агилера няма намерение да се откаже от привързаността си към чашката. Поп звездата падна пред свои фенове, които я чакали пред нощен клуб в Лондон.

„Видях Кристина да се показва от вратата на заведението широко усмихната, а погледът й беше леко разфокусиран, явно беше пила. Тъкмо се подаде на улицата, когато загуби равновесие и се преби пред всички. Наложи се бодигардовете й да я изправят на крака, тъй като тя не успя да стане сама от земята. Беше си обула доста високи обувки, с които едва ходеше“, разказал очевидец.

Кристина Агилера неведнъж се е излагала на публични места в пияно състояние. Миналата година тя втрещи почитателите си, които бяха дошли на премиерата на новия й филм „Burlesque”, за да я видят отблизо. „Кристина се държеше абсолютно неадекватно – кикотеше се прекалено силно, не можеше да фокусира погледа си върху нещо за повече от няколко секунди… Личеше си, че е пияна и дрогирана от километри“, коментираха тогава пред журналисти огорчени фенове на звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !