Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Хавиер Бардем е лошият в новия Джеймс Бонд

отпечатай новината

12.10.2011 09:30 | Видян 2219 пъти

Хавиер Бардем е лошият в новия Джеймс Бонд

Той е известен като истински добро момче в Холивуд, но носителят на „Оскар“, испанският актьор Хавиер Бардем се превръща в злодей в предстоящия филм за Джеймс Бонд, който ще е по кината през следващата година.

Бардем се появи за интервю в програмата на ABC News „Nightline“ и потвърди това, за което се носеха слухове от месеци в отговор на въпрос на журналистката Кристиян Аманпур за „следващия злодей, който ще изиграете във филма за Джеймс Бонд“.

„Много се вълнувам, защото родителите ми ме заведоха да гледам тези филми, и аз изгледах всичките, така че да играя в един от тях ще е забавление“, сподели Бардем. „Те ме избраха да изиграя този мъж, но не мога да ви съобщя много подробности“.

Актьорът, който е женен за испанската актриса Пенелопе Крус, е много добър в лошите образи на герои. Последният път, в който той изигра злодей, бе в драмата „No Country for Old Men“ и ролята на маниакален убиец му донесе „Оскар“ за най-добра поддържаща роля. Предстоящият трилър за британския таен агент 007, под името „Бонд 23″ засега, се очаква да се появи през ноември 2012.

Източник: vsekiden.com

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !