Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Шоков удар: ЦСКА взема Дембеле!?

отпечатай новината

17.10.2011 10:30 | Видян 2466 пъти

Шоков удар: ЦСКА  взема Дембеле!?

ЦСКА се готви да трупяса вечния си враг Левски, като вземе доскорошната му машина за голове Гарра Дембеле.

Осведомени източници на 19' довериха, че червените са на една ръка разстояние от финализирането на тайни преговори с настоящия клуб на 25-годишния малиец с френско тескере – Фрайбург. Дембеле, който дебютира за Левски миналия сезон с победен гол именно срещу ЦСКА в 1-ия кръг, в момента е дълбока резерва в германския клуб. 

Вчера немското издание fussballtransfers.com определи нападателя за абсолютно разочарование: „Гара Дембеле дойде от Левски и трябваше да замести Сисе в нападението на Фрайбург. Досега обаче националът на Мали не може да излезе от ролята на резерва. В досегашните 8 мача в Бундеслигата той 6 пъти влиза от резервната скамейка. Общо има 86 игрови минути и все още чака своя първи гол в Бундеслигата за Фрайбург.“

Припомняме, че за Гаррата устата си направи и зашеметяващият новак в А група Лудогорец. По всичко изглежда, че битката за Черен Гонзо между тима от Разград и ЦСКА ще е жестока. Още повече, че собственик на Лудогорец е някогашният съдружник на Титан-ите Кирил Домусчиев, който иска да натрие носовете на Гърнето и Праховеца. Каквото и да става обаче, това ще е през зимата, когато ще се отвори трансферният прозорец. При всички положения, който ще взема Дембеле, почти сигурно ще го направи с договор за наем.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !