Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

StringS с безплатен концерт-промоция на новите си албум и видеоклип

отпечатай новината

18.10.2011 17:00 | Видян 4573 пъти

StringS с безплатен концерт-промоция на новите си албум и видеоклип

На 25 октомври от 20.00 часа в Sofia Live Club група StringS ще представят пред журналисти, приятели и почитатели новия си албум NOVA.

Огнени метъл рифове и красиви и емоционални мелодии в целия стилов диапазон от електроника, рок и етно ще бъдат изпълнени с темперамент и страст от Венета Георгиева - цигулка, Радина Радева - цигулка, Нора Калчева - виолончело и Дора Първанова – виола.

Ще чуем всички 12 песни от дълго чакания дебют на струнния квартет, който на сцената ще бъде подкрепен от Жоро Марков-младши (барабани) и Страхил Булянски (бас). Участие в концерта ще вземе и китаристът на метъл групата ODD Crew Васил Първановски.

Специален гост-музикант на премиерата на NOVA ще бъде гласовитата Елица Тодорова, която ще изпее за първи път пред публика общата си песен със StringS „Молитва” – вероятно следващ сингъл от албума. Другата дама, чиито глас ще звучи от сцената на Sofia Live Club е Дени от алтернативната рок банда eXtremum, в парчето Bring Back the Past.

„10 години след началото ще представим пътя си от изпълнители до автори на своята музика” – споделят от групата. „Решихме концертът да е със свободен вход, за да могат всички да чуят как звучим в момента на живо. Сигурни сме, че изненадата ще е приятна – и за феновете на по-тежкия звук, и за почитателите на класическия струнен квартет” – допълват StringS.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !