Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Андреа: Слави се ожени

отпечатай новината

24.10.2011 13:45 | Видян 6373 пъти | Гласували 1

Андреа: Слави се ожени

Преди броени дни Слави Трифонов е сключил брак с любимата си Мартина не къде да е, а в хотела на Валентин Златев „Риу Правец". Както преди седмици разкри „Всеки ден". Дългия е решил да мине под венчило веднага щом стана на 45 години.

Въпреки това водещият пожелал да се запази пълна анонимност около събитието и до новината са се докопали само малцина. Една от тях е фолк певицата Андреа, която го е споделила пред сайта си
„Папараци бг".

По думите на близката  до  чалгаджийката медия тържеството далеч не било разточително. Събирането се изчерпало с ограничен кръг от гости, които предварително били инструктирани да пазят в тайна венчавката. Първоначално бил замислен пищен купон, но след това организацията се разпаднала. Слави буквално бил параноясал по темата, след като „Всеки ден" се добра до информацията за точната дата на сватбата му. Персоналът в хотела също бил поставен в неведение около това, чие тържество ще обслужва.

Клюката се потвърждава и от наши източници в Плевен. Те съобщиха, че преди десетина дни сестрата на Слави - Петя, е посетила местна галерия и е търсила Картина, подходяща за сватбата на брат си. Междувременно за пореден път Слави хвърли прах в очите на зрителите, че всичко е лъжа и заблуда с помощта на сценаристите си. Точно когато всички решиха, че Дългия ще промени плановете си, той се възползвал и предприел сериозната стъпка.

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !