Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Хелоуин парти привлича с парад на тикви и мозъци

отпечатай новината

25.10.2011 16:15 | Видян 2761 пъти

Хелоуин парти привлича с парад на тикви и мозъци

Едно от най-атрактивните партита за предстоящия празник Хелоуин ще бъде в центъра на София на бул.”Патриарх Евтимий”76, където се помещава най-новото бистро в столицата Sorry Charlie. На 31 октомври там ви очаква истински парад от горящи тикви и фенери.

Празникът на Вси Светии наистина ще бъде посрещнат подобаващо и от екипа на заведението обещават да ви вземат акъла, тъй като навсякъде ще бъдат пръснати животински органи, мозъци, кокоши крака и истински червеи. Заведението дори ще бъде напръскано с “кръв” по стените. Персоналът също ще бъде стряскащ, тъй като ще гони злите духове в празничната вечер.

Ще ви обслужват каубоец, клоун, хипар или Мини Маус, изборът е ваш. И за да е истински празникът, ястията и питиета също ще бъдат аранжирани по хелоуниски. Клиентите ги очакват шотове “вампирска кръв” в специални спринцовки, мартини с “хлебарки”, водка с “очи” и “мозъчни” коктейли. Чривоугодниците ще могат да опитат салати гарнирани с “човешки пръсти”, “червиви” спагети с дяволски “очи” или специалната пица “Мумия”.

Специален диджей ще се погрижи партито да е на максимално ниво. Ще има и специална изненада за вечерта на дяволите. Когато влезете в заведението ще научите, какво се случва с “непослушните клиенти”. Очаква се популярни личности също да са част от Хелоун-маратона.

Sorry Charlie се намира в една от най-красивите къщи на столицата, построена през 1920г. Атмосферата в заведението носи духа на Ню Йорк през 30-те години на миналия век. Снимките по стените ви пренасят по онова време, а повечето мебели от интериора са с антикварна стойност. Разбира се отвсякъде ви “дебне” духа на великия гений Чарли Чаплин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !