Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кристина Патрашкова се влюбила след скандал

отпечатай новината

15.11.2011 16:00 | Видян 53160 пъти | Гласували 1

 Кристина Патрашкова се влюбила след скандал

Кристина Патрашкова и съпругът й – журналистът Иво Димитров, започнали връзката си след лют скандал заради любимите си футболни отбори „Левски” и ЦСКА. Това споделиха в „На кафе” двамата пред Гала.

По време на запознанството си двамата работят в съседни редакции – тя в „24 часа”, а той – в „168 часа”. Лютият футболен спор прераства в покана за среща, а почти две години по-късно двамата сключват брак.

Сватбата им е изцяло организирана от кума им – олимпийския шампион по борба Боян Радев.

„Преди Иво имах връзки с известни мъже, но при всички тях се проявяваше егоизмът. Иво е мъжкар, подкрепя ме във всичко и на него може да се разчита”, откровено призна Криси. Двамата нямат деца, но от първия си брак Иво има дъщеря, която също се занимава с журналистика. Двете имат много общи интереси и поддържат приятелски отношения.

Екип на "На кафе" гостува днес в артистичния дом на Кристина и Иво. Светският коментатор на предаването живее в нещо средно между музей, галерия и моден бутик. Голяма заслуга за този микс има съпругът й, който колекционира предмети на изкуството.
 
Холът е като филиал на Националния исторически музей – в него има предмети на изкуството, характерни за няколко епохи. Криси Патрашкова е обзавела по свой вкус жилището, като е наблегнала на изкуствено състареното дърво, защото според нея този стил носи уют и топлина.
 
Тя признава, че използва кухнята, само когато приготвя кафе, но затова пък съпругът й обича да се завърта край печката. Журналистът Иво Димитров е превърнал кухнята в галерия, а едно от последните му увлечения е колекционирането на кани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !