Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Роди се новият Георги Първанов

отпечатай новината

16.11.2011 10:30 | Видян 2501 пъти

Роди се новият Георги Първанов

Отиващият си президент Георги Първанов вече ще бъде наричан дядо. Днес неговата снаха Цветанка го дари с внук, който ще носи името и фамилията на държавния глава.

„Всеки ден” съобщи преди месец и половина за името и пола на първото президентско внуче. Детето на 32-годишния син на Георги Първанов – Владимир и съпругата му Цветанка се е родило в столична болница по време на връщането на държавния глава от Азербайджан.

Малкият Георги тежи 3,800 кг. Щастливият дядо, който през януари ще си тръгне от „Дондуков”, почерпи българската делегация на правителствения ВИП. Първанов вече с нетърпения чака времето, когато няма да е президент, за да се посвети на внучето.

Големият президентски син Владимир и студентката по медицина Цветанка Гълъбова си казаха „да“ през лятото на миналата година. Сватбената церемония беше скромна, по-ярък елемент беше морето от червени рози, сред което се проведе венчавката. Кумове бяха сестрата на булката – Анастасия Гълъбова и първият братовчед на младоженеца, племенник на Зорка Първанова – Симеон Савов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !