Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Георги Христов с незаконно дете?

отпечатай новината

17.11.2011 15:15 | Видян 4723 пъти

Георги Христов с незаконно дете?

На това изречение Христов се подсмихна и многозначително отговори: "А кой е казал, че нямам?" Карбовски леко се смути, но реши да не задълбава в темата и премина към следващия въпрос.

"Всеки ден" се разрови в интимната история на естрадния певец. За него от години се подхвърлят клюки, че  е хомосексуален. Всъщност в живота на Георги Христов наистина няма много жени, но пък са наистина качествени.

Из Консерваторията още се говори за голямата му любов с Нели Рангелова. Двамата са били студенти и са пели във военния ансамбъл "Сребърни звезди". Още тогава тя се влюбва в него и го обявява за "най-великия певец".

Сваляла го активно и успяла да го спечели. Дълго време двамата криеха каква е причината за тяхната раздяла. Едва преди време самата Нели призна в тв предаване, че Христов я е оставил.

"За пръв път ми се случи мъж да ме зареже", призна Рангелова. Втората известна за обществото жена в живота на естрадния идол е италианката Джони Фалконе. Само преди две години двамата направиха дует и предизвикателна фотосесия.

Именно нейната поява в София за концерт на Христов в НДК, както и честите му пътувания до Ботуша, наведоха феновете на мисълта, че Жоро е станал тайно баща, а майка е италианската певица.

Някакъв вид доказателство на това твърдение е мелъди рок парчето им "Хей момиче, хей момче". Според почитателите им песента е писана точно когато двамата бъдещи родители са се чудили какъв ще бъде полът на детето.

Певицата има син и в медиите на Ботуша досега не са се появявали информации от кого е детето, Фалконе отказвала да разкрие кой е таткото. "Всеки ден" се опита да говори с певеца по темата и в прав текст да го попита каква е истината. Изнервен, Георги Христов ни нахока и препоръча "да не пишем врели-некипели".

"Дали имам дете или не, си е лично моя работа. Нямате право да публикувате подобни неща против волята ми. И да имам, и да нямам не е ваша работа. Да не би вие да го издържате случайно?", разгорещено обясни изпълнителят на "Черно и бяло". В момента Георги Христов води съдебно дело срещу седмичника "Галерия".

Певецът иска обезщетение от 100 000 лева заради публикация, че е болен от СПИН, анорексик е и се стопява. "Може би искате и на вас да ви образувам едно дело?", завърши тирадата си изпълнителят. Накрая доброжелателно ни "посъветва" да не пишем нищо по въпроса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !