Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ивайло Колев покори Евровизия

отпечатай новината

24.11.2011 17:45 | Видян 5552 пъти

Ивайло Колев покори Евровизия

Ивайло Колев се завърна окончателно в България, след като живя и гради кариера в Италия цели 5 години. След музикалното риалити “Star Academy”, където се класира втори, красавецът пожъна успехи и в Латинска Америка - Чили и Бразилия.

В България Иво ще се самопродуцира. Той вече създаде свой собствен лейбъл - Caliente Music и е готов с няколко сериозни проекта, с които ще зарадва родните фенове съвсем скоро. 
Освен това Ивайло е един от водещите претенденти за „Евровизия“ тази година с 3 песни – на английски, испански и български език. “Searching For The Words” е парчето, което изстреля Колев на 6-та позиция в предварителното класиране. След провелия се на 23 ноември втори етап от конкурса за българска песен на „Евровизия“, Ивайло Колев е вече 2-ри във временното класиране.

Общо 22-ма музиканти се класираха за полуфинала на 14 януари, когато изпълнителите ще бъдат оценявани, както от Академията, така и чрез СМС-и. Очаква се тогава зрителският вот да подкрепи допълнително любимеца на публиката Ивайло Колев, а защо не и да го изпрати в Баку да представлява България на „Евровизия“ 2011. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !