Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Педофилска история в "Отечествен фронт"

отпечатай новината

31.05.2008 09:00 | Видян 17543 пъти | Гласували 10

Педофилска история в

В последната събота на месец май социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще разкаже един случай на педофилия, подобен на този с депутата Кузов, но с друг, по-малък човек от властта, който също се отървава. Това е история за палавия кмет и малката Мая - палавия кмет на едно забравено българско село, който се държи като тийнейджър и сваля малки деца.

По данни на Националния институт по криминалистика и криминология случаите на педофилия у нас за последните пет години са се увеличили 15 пъти - за последните две години има повече от 50 случая на инциденти с деца и педофили. Срещу тези 50 случая има само към двадесет години затвор, даден от нашия съд - тринадесет от тях са в Берковица по един наш стар случай. „Става ясно, че България, майка й стара, дава децата й да бъдат пипани! – коментира данните Мартин Карбовски. – „Да бъдат обарвани! Да бъде блудствано с тях! Следващата история е още едно такова доказателство!”.


Мая е 14-годишна и живее в с. Средогрив. Училището й е в с. Горни Лом, където се помещава и кметът Анжело Добричов, който по думите на неговите съселяни през целия ден стои в училището при момичето, вместо в кметството. Една вечер четиридесет и две-три годишният Анжело си урежда среща с Мая в нейното село, качва я в буса си, вдига й блузата и започва да я целува по корема и гърдите. Бащата на Мая, който е излязъл да търси дъщеря си, я вижда в буса на кмета и се опитва да ги настигне. Братът на Мая се разминава на косъм от колелата на буса, с който в опита си да избяга, Анжело преминава през велосипеда на момчето. В последствие бащата на Мая набива кмета и вика полиция, която застава на страната на властта. „Чуйте и бащата на Мая! Той ще ви каже как мисли.” – разказва Карбовски. – „Вие преценете – да не би пък този човек, бащата на Мая, 14-годишната, да е един закостенял човек, който от консерватизъм да не иска дъщеря му да се чука с кмета? Много е изостанал бащата на Мая – той просто не иска детето му да бъде пипано и прилъгвано по този начин!”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !