Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Боевски излиза от затвора

отпечатай новината

28.11.2011 12:00 | Видян 2827 пъти

Боевски излиза от затвора

Гълъбин Боевски МОЖЕ да излезе от затвора за чужденци край най-големия бразилски град Сау Паулу още утре. Това се разбра от ексклузивни интервюта на членовете на неговото семейство в предаването Код: Криминално на бТВ Екшън.

Новината бе оповестена от съпругата му. Тя заминава за далечната латиноамериканска държва, където бе задържан нейният благоверен. Не е ясно дали да истина вестникарските публикации, че докато беше в България олимпийският шампион по вдигане на тежести е налагал здраво членовете на своето семейство, но те искрено го продкрепят.
“Не ме е срам от тати.

Спя спокойно

Ще докажа на целия свят, че той е невинен”, казва дъщеря му Сара. Тийнейджърката бе задържана заедно с него при ареста на щангиста ни в Бразилия. Тя обаче беше само за една нощ зад решетките. После беше пусната на свобода, а само бащата, на когото е копие, остана в затвора.
Момичето беше и повод Боевски да замине за Бразилия, където в куфарите им беше намерено огромно количество кокаин. Първоначално обявеното е 9 кг и дори да има минимално спадане, за каквото говори адвокатът на Боевски, във всеки случай присъда от поне

5 години

е в кърпа вързана. Тя се получава за всичко над 100 грама кокаин по бразилското законодателство. А режимът на Дилма Русев е повече от затегнат.
Тези дни близките на Гълъбин получили писмо от него, в което той ги призовава да не се срамуват от него. “Това не е моят живот”, мълвял той.
Съпругата му, която се провали в намеренията си нацията да й събира средства за защитата на нейния мъж, изненадващо обяви, че

няма финансови проблеми

Вярно било, че семейството имало бая кредити, но те били обезпечени с имоти и имущество. Освен това, фитнесите с името на клана вървяли добре.
Тя не пожела да говори за бившия съдружник на Гълъбин Боевски – легендарният бос Валтер Папазки. Отрече да е чувала олимпийският шампион от Сидни 2000 да има вземане даване и с митичния наследник на империята ВИС Таки.
С известна доза надменност госпожа Боевска заяви, че чете много и разнообразни

“свободни съчинения” на пресата,

което в нейното положение или по-точно в това на половинката й не е добра идея.
Голямата й борба в момента е тази седмица Гълъбин наистина да бъде пуснат от затвора, където е наблъскан с престъпници от цял свят, живее и се храни много лошо. Почетният ни консул в Сау Паулу, където стотици българи са задържани и гният за наркотрафик, помагал да се уредят нещата. Апартаментът, който ще бъде нает за Гълъбин няма да бъде нещо луксозно, но във всеки случай би бил по-добра алтернатива от пандиза.
За пореден път семейството лансира теза за невинност на задържания с огромно количество наркотик бивш български спортист. Според дъщеря му Сара някой бил подхвърлил белия прах. Това би звучало убедително, ако ставаше въпрос

за една или няколко дози, но за промишлено количество от 9000,

някак не върви.
Легендата е, че при единственото напускане на кампуса на турнира по тенис, в който тийнейджърката участвала, а татко й я придружавал, двамата отишли в мол недалеч от градчето. Там тя избрала кухарите, а към конкретния магазин ги насочил анонимен и изчезнал в небитието фотограф. После девойката разправя, че всъщност друг магазин за чанти нямало, което обезсмисля мистериозната фигура на майстора на обектива. И кара челите поне една кримка през живота си да се усъмнят дали цялата защитна теза не е съшита с бели конци.

 

автор: Супер 19 '

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !