Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

НИК МЕЙСЪН С ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ПРИ НИКИ КЪНЧЕВ

отпечатай новината

30.11.2011 12:45 | Видян 1939 пъти

НИК МЕЙСЪН С ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ПРИ НИКИ КЪНЧЕВ

Единствено при Ники Кънчев по Дарик радио този четвъртък ще бъдат разкрити тайните на Pink Floyd.Ако искате да разберете неща, които никога не сте знаели за Pink Floyd, вашият единствен шанс е следобедният блок на Ники Кънчев по Дарик радио, този четвъртък, 1 декември, когато между 14.00 и 15.30 ч. барабанистът на легендарната група ще направи неподозирана изповед.

Не пропускайте възможността да проследите вътрешния поглед на Ник Мейсън върху живота на Pink Floyd и да разберете добри или лоши спомени извиква у него музиката, която е създал заедно с Дейвид Гилмор, Роджър Уотърс Ричард Рай и Сид Барет

Поводът за ексклузивното интервю е настоящата световна кампания „Why Pink Floyd” по преиздаване на цялата дискография на историческата група.

Освен ремастерирани версии на оригиналните албуми на Pink Floyd, почитателите на групата във всички точки на света могат да намерят и уникални колекции с неиздавани досега демо записи, концертни кадри, кавъри и ценен музикален и снимков материал от архивите на Pink Floyd, които чак сега виждат бял свят.

Какви са ценните неща в тези колекции, които никога и никъде не могат да бъдат намерени в интернет, как са избрани трите албума, около които да се обединят и издадат колекционерските бокс сетове и кои точно са те, съвместими ли са понятията Pink Floyd и R&B – всичко това ще разберем лично от барабаниста на групата.

Ник Мейсън ще разкаже с големи подробности и за архивите на Pink Floyd. Слушателите ще научат още как могат да чуят различни версии на The Dark Side of The Moon и най-вече един ранен микс на Алън Парсънс от 1972 г. и акутистична демо версия на “Money”, изпълнена от Роджър Уотърс.

Ще разберат и кои са факторите, които стоят зад успеха на албума “The Dark Side Of The Moon”; как е работила музикалната индустрия тогава и какво е да имаш увеличаваща се фенска база 17 години след като си записал последния си албум?

Какви грешки са направени преди 30 години и поправими ли са те, както и други факти от историята на Pink Floyd, непознати дори на най-заклетите им фенове – всичко това само по Дарик радио, 1 декември, четвъртък, между 14.00 и 15.30 ч., в сбедобедния блок на Ники Кънчев.

Всички албуми и колекционерски колекции и бокс сетове от кампанията Why Pink Floyd се предлагат на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/EMI Music.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !