Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Дичо черпи за рожден ден и албум

отпечатай новината

30.11.2011 15:15 | Видян 2338 пъти

Дичо черпи за рожден ден и албум

С грандиозно парти в клуб STUDIO 5, Дичо ще отбележи рождения си ден на 1-ви декември. Музикантът ще съчетае празника с промоцията на първия албум на група V.O.XX – „Млечният път”.
„Това няма да е промоция в традиционния смисъл на думата, по-скоро ще е представяне на живо на песните от албума. С момчетата работихме с много хъс и ентусиазъм над него и съм изключително щастлив, че успяхме да реализираме един наистина качествен и стойностен продукт. Няма по-хубав подарък за рождения ми ден от това - все пак не всеки може да се похвали, че е получил като подарък Млечния път” – споделя Дичо.

„Млечният път” включва песните: „Като преди”, „Няма да дам”, „За първи път”, „Ангели”, „Млечен път”, „Хиляди години”, „За теб и любовта”, както и още няколко песни, три от които англоезични. 
Момчетата от V.O.XX обещават незабравима вечер на Дичо и всички приятели, журналисти и гости на клуба. Те са подготвили специален подарък за рожденика – уникален микрофон Sennheiser /Зенхайзер/ със стойка.

„Знам, че подаръкът трябва да е изненада, но микрофонът е доста „интимен” инструмент, тъй като всеки глас си има своите особености. Моделът, който съм си избрал е истинска класика, направо „чук” – радва се Дичо.

Рожденикът очаква на купона много приятели, музиканти, представители на родния шоу елит, журналисти, гости. По случай двойния празник, Дичо ще почерпи с уникален карибски ром - „Sailor Jerry”. Той още миналата година се запалил по екзотичната напитка, съдържаща над 90 тайни съставки.
 „Напитката се приготвя от карибски ром, смесен много внимателно с подправки, аромати, включително лайм, ванилия и канела. Ромът е любим на моряци, музиканти и най-вече на хора, запалени по татуировките, каквито сме ние от бандата. Сигурен съм, че ще стане страхотен купон, затова съм подготвил няколко кашона от напитката” – сподели още Дичо. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !